Разработано с JooMix.

   20 листопада бахмачани провели разом із акторами Ніжинського академічного українського драматичного театру імені М. Коцюбинського. Зранку, переглядаючи дитячу виставу «Дух джунглів» у Міському Будинку Культури міста Бахмача, розважались малюки. Насичена гумором казка на одну дію у інсценівці Л. Савич не тільки підняла настрій юній публіці, але й навчила тому, як важливо бути хоробрим, цінувати не лише себе, а й своїх рідних та друзів.

   Ввечері до театрального дійства залучилися дорослі. Глядачам була представлена п’єса «Інтимна комедія» за твором англійського драматурга Ноела Коуарда. Це кумедна, заплутана і водночас романтична історія двох закоханих, які вирішили раз і назавжди покинути один одного, але випадковий збіг обставин кардинально змінює їх долю, розставляючи все на свої місця. В атмосфері, сповненій легкого гумору і кохання, бахмачани добре відпочили, розважились і замислились про важливі для кожної людини речі.

«Мені сподобалось, що вистава змушує нас поміркувати, відсилаючи до інших авторів, таких як Бернард Шоу, наприклад. У виставі було багато деталей, які привернули мою увагу, і мені здається, що вони мають символічне значення. Помітила, що в одного з героїв була краватка довша, ніж в іншого. Також в одних персонажів ми бачимо емблему хреста, в інших – серця. На мою думку, це може символізували з одного боку чоловіче начало, з іншого – гріховність і чистоту людських душ», – відмітала одна з уважних та допитливих глядачок.